Trädörrar för Arkitekter

Entrépartiet är det första som möter och välkomnar oss, det som binder samman helheten eller är kronan på verket som ett utsmyckande inslag i fasaden. Entrépartier i trä och ek i synnerhet tillför dessutom en mjukande och värmande känsla som skapar liv och kontrast till våra allt som oftast hårdare fasadmaterial. Vi har under många decennier tillverkat projektanpassade träpartier till butiker, lokaler och flerfamiljshus där vi skaffat oss både bred och djup kunskap i allt från material, ytbehandling och beslagning, kunskaper och erfarenheter som vi gärna delar med oss av för att tillför in i ert projekt.


Vilket företag är vi och hur arbeta vi?
Vi är ett mindre familjeföretag beläget i mitten av Småland med över 70 års erfarenhet inom tillverkning av entrépartier, dörrar och slagportar i trä. Vi är drygt 20 medarbetare med försäljning och tillverkning under samma tak i Vittaryd.

Vi tillverkar endast kundunika och projektanpassade produkter på beställning utifrån kundönskemål där vi äger hela processen själva från planka till färdig produkt.

Vi har en modern och ändamålsenlig maskinpark men jobbar även hårt för att bevara och fortsatt bemästra det traditionella hantverket för att skapa kvalitetsprodukter.

 

Vad kan vi tillverka och erbjuda?
Vi tillverkar entrédörrar med tillhörande fasta glaspartier i trä, i såväl ek som målat. Vi har många olika konstruktioner och uppbyggnader beroende på utseende, funktionskrav och ändamål. Profiler, speglar, dekorer, paneler – många möjligheter och få begränsningar.

 

Vad är fördelen med att jobba med oss?
Tillsammans med er kan vi tillverka projektanpassade entrédörrar och partier med utgångspunkt från era idéer, önskemål, krav och förutsättningar. Att vi gör det tillsammans i en nära och direkt kontakt med en fabriksknuten försäljning skapar bästa möjligheterna till en genomarbetad produktspecifikation. Vi är med och fångar upp helheten för ert projekt med allt från uppställningsritning med specifikation till hantering på arbetsplats.

 

Hur och på vilket sätt kan vi vara behjälpliga?
Oavsett om ert projekt endast är i en inledande fas med att upprätta en specifikation eller har kommit lite längre med färdiga ritningsunderlag för offert så är vi gärna behjälpliga för att bistå med vägledning kring eventuella frågeställningar och funderingar. Vid önskemål så tar vi även fram ytbehandlingsprover och ritningssnitt som kan underlätta ert arbete framåt och vara ett bra stöd i de kommande beslutsprocesserna.

 

Slå en signal till någon av våra säljare eller skicka ett mejl med dina frågeställningar, vi pratar gärna dörrar och entrépartier.

Har ni ett färdigt underlag och önskar kostnadsförslag kan ni mejla det direkt till forfragan@portbolaget.com.

Kontakta oss

 Jag har läst och godkänner integritetspolicyn.

Kvalitet

Tradition

18597 small img3

Hantverk