Lediga tjänster

Jobba hos oss

 

Dörr och Portbolaget söker finsnickare.

Vi behöver nu komplettera vårt team med en person! Gillar du att arbeta med hantverk och trä? Då kan detta jobb vara något för dig…

Dörr & Portbolaget i Vittaryd AB är ett litet familjeägt företag beläget strax utanför Ljungby och som tillverkar kundanpassade entrépartier och dörrar i trä. Vi tillverkar och säljer våra egna produkter i hela Sverige där både försäljning och produktion utgår från fabriken i Vittaryd.

Du kommer att ingå i en mindre arbetsgrupp med fokus på att tillverka dörrar och tillhörande fasta glaspartier där arbetsmoment och jobb blir omväxlande med stor produktvariation eftersom vi endast tillverkar mot beställning utifrån kunders önskemål.
I rollen som finsnickare på Dörr & Portbolaget kommer du ha breda arbetsuppgifter där du jobbar både självständig och i grupp. Du kommer att arbeta med många olika maskiner, både stationära och handhållna, för att kunna utföra dina arbetsuppgifter. Arbete på andra avdelningar kommer också att förekomma. Vi vill att du är med och jobbar aktivt med förändringar och förbättringar av arbetsmetoder och arbetsprocesser samt att du är delaktig i att driva företaget framåt mot de uppsatta målen tillsammans med dina kollegor.

Vi letar efter dig som:

  • Är social, positiv, engagerad och som gillar lagarbete.
  • Tycker om att jobba med förbättringar och vara delaktig i utvecklingsarbeten.
  • Är ansvarsfull, strukturerad och intresserad av att lära sig nya saker.
  • Har god förmåga att kommunicera i svenska, både i tal och skrift.

Har du erfarenhet av träbearbetning och dess olika maskiner är detta meriterande men inte ett krav då vi har duktiga och kunniga medarbetare som mer än gärna lär upp dig på plats.

Vi lägger däremot väldigt stor vikt på ”mjuka” värden och värderingar då gemenskap och samarbete är viktigt för oss.

Vi erbjuder:

Hos Dörr & Portbolaget får du jobba med det underbara materialet trä. Du hamnar i ett litet familjeföretag där du kan göra din röst hörd. Du får vara med och bidrar till hela företagets utveckling i stort som smått. Du får en bra inskolning och upplärning och du kommer att få gå bredvid i början.

Frågor angående tjänsten besvaras av Johan Ahlin
e-post: 
johan@portbolaget.com
Tel: 0372-702 23

Välkommen in med din ansökan.

Kontaktperson
Johan Ahlin

VD / Produktion
0372-702 23
johan@portbolaget.com

Kvalitet

Tradition

18597 small img3

Hantverk