Entreparteier för Byggentreprenörer

Oavsett om ert kommande projekt är ett mindre rot-/renoveringsprojekt eller en större nybyggnadsentreprenad över tid så är vi den rätta leverantören för er.

Med många års erfarenhet från tillverkning av projektunika entrépartier och dörrar i både ek och kulörmålat utförande så kommer vi inte bara leverera produkter med hög kvalité utan strävar även efter att tillför kunskap och goda insikter till ert projekt med allt som berör entrépartierna, beslagningen, funktion och kommande underhåll.

Vi levererar till hela Sverige där både försäljning och tillverkning utgår från Vittaryd i Småland.

Kan vi vara behjälpliga på arbetsplats inför upphandling?
I dom flesta fall kan vi även vara behjälpliga med ett platsbesök direkt på arbetsplats inför en upphandling. Vi kan vara med och bistå vid t.ex uppmätning och genomgång av detaljer och frågeställningar för att underlätta mottagandet och montaget.

Kan vi utföra montage?
Vi har inga egna montörer men vi har i vissa regioner samarbetsföretag som jobbar med underentreprenad och montage av våra partier. Är ni intresserade av kostnadsförslag för montaget så kikar vi gärna på möjligheter för just ert projekt.

Hur lång är leveranstiden?
Normalt ligger vår leveranstid omkring 8-10 arbetsveckor från godkända underlag men varier lite över säsongerna. Utförande och ingående komponenter på entrédörren/partiet är också avgörande och kan påverka leveranstiden.

 

Önskar ni en inledande dialog kring projektet är ni välkomna att höra av er till någon av våra säljare som gärna pratar entrédörrar och partier med er.

Har ni färdiga uppställningsritningar och underlag går det bra att skicka dessa i en förfrågan om kostnadsförslag direkt till forfragan@portbolaget.com.

Kontakta oss

 Jag har läst och godkänner integritetspolicyn.

Kvalitet

Tradition

18597 small img3

Hantverk