Entredörrar för Fastighetsägare

Finns det inte längre någon möjlighet att laga och renovera, komplettera med ny beslagning eller om utseende helt enkelt inte möter det ni önskar så har vi möjlighet att tillverka och leverera ett nytt entréparti eller entrédörr utifrån era önskemål, krav och förutsättningar. Vi jobbar med allt från det större ekpartiet för flerfamiljshuset till pardörren för den äldre sekelskiftesvillan.

Entrépartiet eller entrédörren i er fastighet eller bostadshus är en viktig del av fasaden och den exteriöra helheten där entrédörren förutom önskvärt utseende även skall vara funktionell, driftsäkert och välkomnande.

Oavsett om du företräder ett bostadsbolag, bostadsrättsföreningen eller är en privat fastighetsägare för ett flerfamiljshus eller egen bostad så är du välkommen att höra av dig så hjälper vi dig vidare.

Vi har en modern och ändamålsenlig maskinpark men jobbar även hårt för att bevara och fortsatt bemästra det traditionella hantverket för att skapa kvalitetsprodukter.

Vi har många års erfarenhet och yrkeskunskap av att tillverka kundunika entrédörrar och träpartier utifrån önskemål. Vi erbjuder både ekpartier och partier i täckmålat utförande för alla era utrymmen i fastigheten. Entrédörr med tillhörande fasta glaspartier till trapphuset, lokalen eller butiken, källardörren eller slagportarna till garaget – oavsett vilken typ av entrédörr ni behöver så kan vi vara behjälpliga.

Vad behöver vi i ett första steg från er för att kunna hjälpa er vidare i processen med ett kostnadsförslag?
Inledningsvis så behöver vi lite ungefärliga bredd- och höjdmått samt ett foto på ert nuvarande entréparti och där man med fördel även gärna kan se lite av kringliggande fasad.

Har ni även ytterligare underlag som exempelvis skiss/referensbild på nytt utförande eller fasadritningar från fastighetens uppförande så är detta ett bra komplement att skicka över tillsammans med er förfrågan.

Oavsett hur ert underlag ser ut så är ni välkomna att kontakta oss för kostnadsfri offert och rådgivning.

Kan vi även utföra montage?
Vi har inga egna montörer men vi har i vissa regioner samarbetsföretag som jobbar med montage av våra partier. Är ni även intresserade av kostnadsförslag på montaget är det bara att fråga så kikar vi på vilka möjligheter som finns i just ert område.

Vart skickar man underlagen?
Har ni frågor eller funderingar är ni välkomna att slå en signal eller skicka ett mejl till någon av våra säljare så hjälper dem er vidare.
 

Har ni färdiga underlag eller bilder med lite kort information enligt ovan går det bra att mejla detta i en förfrågan direkt till forfragan@portbolaget.com.

Kontakta oss

 Jag har läst och godkänner integritetspolicyn.

Kvalitet

Tradition

18597 small img3

Hantverk