I över 70 år har Dörr & Portbolaget levererat Svensk kvalitet

 

Kontakta oss

Över 70 år av tradition och kunskap

Dörr & Portbolaget i Vittaryd är ett företag beläget i Småland.
Med lång tradition och erfarenhet av snickerier tillverkar vi entrédörrar och partier utifrån kundens förutsättningar och önskemål.

1943 började en fabrik växa fram och ta form, belägen på samma plats som idag och även till viss del i samma lokaler som verksamheten en gång började.
Företaget påbörjade 1944 sin bana likt många övriga snickerier under denna tid med att tillverka allt som kunde tänkas behövas i hushållen. Därifrån sadlade företaget om till skåpstillverkning och vidare in på att börja producera förrådsdörrar och garageportar. Inriktningen förfinades sedan något med att avveckla massproduktionen av förrådsdörrar och garageportar för att istället koncentrera produktionen mot tillverkning av kundunika entrédörrar.

I dag är vi ett familjeföretag med 25 anställda som tillsammans besitter många års erfarenhet som gör att vi kan erbjuda specialtillverkade och kundunika lösningar av entrédörrar med hög förädlingsgrad.

Kontakta oss

 Jag har läst och godkänner integritetspolicyn.

Med hantverk i fokus

Vi på Dörr & Portbolaget har, tillsammans, genom alla verksamma år samlat på oss stor kunskap om dörrar och entrépartier. Vi sätter stor stolthet i att få leverera fina produkter, av hög kvalité och framförallt rätt kvalité, för ändamålet. Vi brinner lite extra för att ständigt utvecklas som företag och personal tillsammans med våra produkter, där vi dessutom får bevara vår tradition av dörrbyggande genom att behålla känslan av hantverk i allt vi gör.

LÄS MER

Kvalitet

Tradition

18597 small img3

Hantverk