Ekpartier

Ekpartier

Det är något speciellt med ek. Ett material som håller hög kvalitet och ständigt fortsätter att utvecklas och formas. Ådringar som träder fram där alla ekpartier är helt unika. Portbolaget har lång erfarenhet av arbete med trä och finns här för att hjälpa er hitta rätt. Välkommen att kontakta oss redan idag.

 

Ek - Ett hållbart material

Ek är ett material som ofta används till produkter som ska hålla generation efter generation. Det är otroligt hållbart och har en bra förmåga att stå emot fukt. Därför är dörrar i form av ekpartier ett naturligt val för många fastighetsägare, oavsett om det är en privatbostad eller exempelvis hyresbostad. Varje parti av högkvalitativ ek är alltid måttillverkade utifrån era behov och önskemål.

Inspiration

Fler inspirationsbilder

Ytbehandling, beslag och glas

Vid val av ekpartier går det att välja olika ytbehandlingar beroende på vilket intryck som ni önskar att dörrarna ska ge. Detsamma gäller för val av beslag och om det ska vara glas på de beställda ekpartierna. Glas kan utformas och anpassas på många sätt, exempelvis kan det vara en ruta som är färgad eller ofärgad.

Färg och form på ekpartier

Alla ekpartier utformas och måttanpassas till era behov. Utföranden med fanér som är 1,5 mm eller 68 mm massivträ är bara två av alla val som går att göra. Spegelutföranden och lister är olika typer av detaljer som ger en unik känsla på varje dörr. Utifrån era önskemål, förutsättningar och idéer tar vi fram ekpartier som kommer att smälta in till fasaden på ett önskvärt sätt.

Kontakta oss

 Jag har läst och godkänner integritetspolicyn.

Kvalitet

Tradition

18597 small img3

Hantverk