Slagportar

Beställ en unik slagport till garaget

Vi på Dörr & Portbolaget har lång erfarenhet av att tillverka slagportar i trä i kundunika utföranden med hög kvalité. Vi tillverkar utifrån era önskemål och förutsättningar där storlek, materialval, beslagning och ytbehandling kan varieras för att uppnå önskad funktion tillsammans med önskat utförande.

Vi kan erbjuda många olika typer av slagportar i trä, allt från den mindre till förrådet eller den större till den stallet. Ett enklare utförande med slät eller spårfräst dörrbladsyta eller ett lite mer arbetat utförande med panelbeklädnad.

Inspiration

Fler inspirationsbilder

 

Snygg design på slagportar i trä

Våra slagportar passar lika bra för den tillhörande garagelängan till flerfamiljshuset som till enfamiljsvillan eller stallet. Vi anpassar för att möta förutsättningarna för både nybyggnation/tillbyggnad som renovering och ombyggnation. 

Med era idéer och vår erfarenhet tar vi i dialog fram ett förslag som passar för att även hitta rätt känsla i utförande med rätt val av panel, ytbehandling och beslag. Ett ruffigt utförande med finsågad gran, slamfärg och traditionella utanpåliggande hakgångjärn eller ett mer elegant utförande med hyvlad ekpanel, olja och mässingsdetaljer, möjligheterna är stora!

I vårt bildgalleri kan du ta del av inspirationsbilder för att få fler idéer på olika alternativ och utföranden av slagportar. 

Med bara lite kort information om bredd- och höjdmått samt vilken typ av utförande som önskas så tar vi gärna fram ett kostnadsförslag. Kontakta någon av våra säljare för frågor och funderingar eller skicka in din förfrågan direkt till forfragan@portbolaget.com så hjälper vi dig vidare.

Kontakta oss

 Jag har läst och godkänner integritetspolicyn.

Kvalitet

Tradition

18597 small img3

Hantverk